Näyttelytoiminta Paviljongilla


Hietsun Paviljongin Juhlasalia on mahdollista käyttää taidenäyttelytoimintaan. Otamme näytteille seinälle ripustettavia teoksia, jotka eivät ole sisällöllisesti ristiriidassa Paviljongin monimuotoisen käytön kanssa. Veistoksia tai muuta kolmiulotteista taidetta emme voi tilaan ottaa salin muun vuokraustoiminnan vuoksi.

Näytteilleasettajan tulee varautua siihen, että näyttelyn aikana erityisesti viikonloppuisin (pe-la) ja toisinaan arkisin tilaa vuokrataan yksityistilaisuuksiin. Näyttelyn aukioloajat sovitaan n. 3 vkoa ennen näyttelyajankohtaa varauskalenterin tilanteen sallimissa puitteissa. Yksityistilaisuuksien aikana näytteilleasettaja ei voi olla paikalla valvomassa näyttelyä. Yksityistilaisuuksien vieraat pääsevät kuitenkin myös katselemaan teoksia ja sikäli nostavat myös näyttelyn kävijämäärää.

Näyttelyn ollessa suljettuna, tulee mahdollinen esite- ja oheismateriaali siirtää pois salista ja yleisistä tiloista. Näytteilleasettaja huolehtii myös siitä, että Juhlasali ja yleiset tilat jäävät siistiin kuntoon muita tilaisuuksia varten.

Hinnat:

2 viikkoa: 500€ + alv 24%
4 viikkoa 1000€ + alv 24%

Hinta sisältää näyttelyn ripustuspäivän, avajaispäivän (sunnuntaina tai arkena) ja näyttelyn purkuun varatun päivän kokonaisvuokra-ajan puitteissa. Näistä tulee sopia tarkemmin näyttelytilan varauksen yhteydessä. Salien yleiset vuokrausehdot pätevät muilta osin myös näytteilleasettajiin.