Usein kysytyt kysymykset
 

Kuinka teen varauksen Hietsun Paviljongille?

  1. Lue ensin Hietsun Paviljongin vuokrausehdot, jotka tulevat sitoviksi varauksen teon yhteydessä. Tarkista myös salien tämän hetkinen hinnasto.
     
  2. Voit tarkastella vapaita aikoja ja tehdä tilavarauksen varauskalenterista. Tilavaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Voit aina perua varauksen maksutta viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtumaa.
     
  3. Otamme sinuun yhteyttä pian varauksen teon jälkeen sopiaksemme tarkemmin mahdollisista lisäpalveluista sekä tilaan tutustumisesta.
     
  4. Tietoa tarjoamistamme lisäpalveluista löydät nettisivuiltamme.

 

Kenelle kuuluu tilan siivous tilaisuuden jälkeen?

Tilat tulee palauttaa tyhjänä ja siivottuna siinä kunnossa, kuin ne on luovutettu asiakkaan käyttöön. Näin ollen asiakkaan tulee joko huolehtia tilan siivouksesta itse siivousohjeiden mukaisesti, tai tilata loppusiivous lisäpalveluna.

 

Voiko tilan tulla siivoamaan seuraavana aamuna?

Klo 02.00 asti tehdyt iltavaraukset voi siivota seuraavaan aamuun klo 10.00 mennessä. Tästä on silti aina sovittava etukäteen Paviljongin henkilökunnan kanssa.

 

Voinko jättää roskani sekä juomapullot jäteastioihin?

Juhlissa syntyy lähes väistämättä roskaa – ymmärrämme sen ja siksi voit jättää pieniä määriä jätettä roska-astioihimme. Tyhjien pullojen ja tölkkien pois viennistä voit sopia erikseen lisäpalveluna.

Paviljongilla lajitellaan sekajäte, biojäte, lasi, metalli ja ruskea pakkauspahvi. Ohjeet lajitteluun löydät keittiöstä.

 

Voiko tilaa tulla valmistelemaan edellisenä iltana?

Lähtökohtaisesti kaikki valmistelu tulee sisällyttää vuokra-aikaan. Jos haluat varmistaa etukäteen, että saat tilan käyttöösi jo edellisenä iltana, tästä tulee tehdä erillinen maksullinen varaus. Huomaathan että pe–la illat myydään ainoastaan paketteina klo 17–02.

 

Millaisia kalusteita tiloissa on?

Salit vuokrataan lähtökohtaisesti tyhjinä. Kalustusta varten meillä on varastossa kuuden hengen pöytiä (180 x 75 cm) ja kahta erilaista tuolityyppiä. Tarvittaessa voit tilata itse tai pyytää meitä tilaamaan lisää kalusteita. Tästä näet vuokrahintaan sisältyvät kalusteet.

Juhlasalin puolella saattaa olla seinillä taidetta erilaisten näyttelyiden aikana.
Lisäksi juhlasalissa on flyygeli, jonka käytöstä on sovittava erikseen. Flyygeliä ei saa siirtää.

Eteisaulassa on naulakkopenkkejä (uimapaviljongin alkuperäiset) sekä vaaterekkejä n. 60–100 takille. Lisäksi aulassa on joitakin vanhoja kalusteita ja piano.

 

Onko Hietsun Paviljongilla pitopalvelu?

Ei – asiakas voi tilata haluamansa catering-palvelun.

 

Saako tilaan tuoda alkoholia?

Kyllä – kunhan kyseessä on yksityistilaisuus, jossa juomat kuuluvat tarjoiluun. Paviljongilla ei ole anniskeluoikeuksia, joten alkoholin myynti tilaisuuksissa on kielletty.

 

Onko Hietsun Paviljongilla järjestyksenvalvontaa?

Ei – vuokralainen huolehtii itse tilaisuuksiensa valvonnasta sekä siitä, ettei tiloihin pääse yksityistilaisuuksien aikana ulkopuolisia.

 

Onko Hietsun Paviljongissa keittiö?

Kyllä – Juhlasalin vierestä talon keskeltä löytyy lämmityskeittiö. Tästä näet käytössäsi olevat keittiövarusteet.

On mahdollista, että myös Paviljongin toisessa vuokrattavassa salissa on samanaikaisesti tilaisuus, jolloin keittiöllä saattaa olla useampi käyttäjä. Keittiö on myös Paviljongin vakituisten työhuonevuokralaisten käytössä lähinnä päivisin. Paviljongin henkilökunta ohjeistaa keittiön käytössä – sopu sijaa antaa!

 

Saako Paviljongilta astioita käyttöön?

Ei – astiat tilaisuuksiin tulee tuoda itse. Keittiön kaapeissa on jonkin verran talon vakituisten työhuonevuokralaisten astioita, joita ei ole tarkoitettu käytettäväksi tilaisuuksissa.

 

Onko Hietsun Paviljongissa äänentoistolaitteita?

Ei ole – nämä asiakkaan täytyy halutessaan tuoda itse.

 

Onko Hietsun Ateljessa videotykkiä ja valkokangasta?

Ei ole  nämä asiakkaan täytyy halutessaan tuoda itse. Juhlasalin puolella on valkoista seinäpintaa, mutta seinillä saattaa olla vaihtuvien taidenäyttelyiden teoksia esillä. Ateljé-salin kolmella seinällä on ikkunoita, joiden eteen saa tarvittaessa vedettyä valkoiset rullaverhot.

 

Saako vuokratilassa polttaa kynttilöitä?

Juhlasalissa ja Ateljéssa voi polttaa sisäkäyttöön tarkoitettuja kynttilöitä paloturvallisen kynttilänalusen kanssa. Muualla ei saa polttaa kynttilöitä.

 

Saako Paviljongin tiloissa tupakoida?

Ei – Paviljonki on savuton tila. Ulkotiloissa voi tupakoida ainoastaan merkityillä tupakointipaikoilla.

 

Tiedotatteko julkisesta tapahtumastani?

Kyllä – mielellämme! Katso täältä tiedotusohjeet.