Usein kysytyt kysymykset

Kuinka teen varauksen Hietsun Paviljongille?

  1. Lue ensin Hietsun Paviljongin vuokrausehdot, jotka tulevat sitoviksi varauksen teon yhteydessä. Tarkista myös salien tämän hetkinen hinnasto.

  2. Tee tilavaraus varauskalenteriin. Varauskalenteri on avoinna 12 kk eteenpäin. Tilavaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Voit aina perua varauksen maksutta viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtumaa.

  3. Otamme sinuun yhteyttä pian varauksen teon jälkeen sopiaksemme tarkemmin mahdollisista lisäpalveluista sekä tilaan tutustumisesta.

  4. Tietoa tarjoamistamme lisäpalveluista löydät nettisivuiltamme.

Voinko tehdä varauksen yli vuoden päähän, tai jonottaa peruutusaikoja?

Valitettavasti se ei ole mahdollista, kun käytössä on online-varauskalenteri. Kun aika vapautuu kalenterissa, se on kenen tahansa varattavissa.

Kenelle kuuluu tilan siivous tilaisuuden jälkeen?

Tilat tulee palauttaa tyhjänä ja siivottuna siinä kunnossa, kuin ne on luovutettu asiakkaan käyttöön. Näin ollen asiakkaan tulee joko huolehtia tilan siivouksesta itse siivousohjeiden mukaisesti, tai tilata avuksi lisäpalvelua.

Voiko tilan tulla siivoamaan seuraavana aamuna?

Klo 02.00 asti tehdyt iltavaraukset voi siivota seuraavaan aamuun klo 10.00 mennessä. Tästä on silti aina sovittava etukäteen Paviljongin henkilökunnan kanssa.

Voinko jättää roskani sekä juomapullot jäteastioihin?

Juhlissa syntyy lähes väistämättä roskaa – ymmärrämme sen ja siksi voit jättää pieniä määriä jätettä roska-astioihimme. Tyhjien pullojen ja tölkkien pois viennistä voit sopia erikseen lisäpalveluna.

Paviljongilla lajitellaan sekajäte, biojäte, lasi, metalli ja ruskea pakkauspahvi. SER- ja ongelmajätettä, tai esimerkiksi isoja koristeita/muuta irtainta ei saa jättää roskakatokseen. Jos haluat lahjoittaa jotain käyttökelpoista irtaimistoa Hietsun Paviljongille, ole yhteydessä henkilökuntaan.

Voiko tilaa tulla valmistelemaan edellisenä iltana? Voiko astiavuokraamo tuoda astiat edellisenä päivänä? Voimmeko hakea loput tavarat myöhemmin?

Kaikki järjestelyt tulee sisällyttää vuokra-aikaan. Salissa tai yleisissä tiloissa ei saa säilyttää tavaraa vuokra-ajan ulkopuolella ilman vuokranantajan lupaa.

Millaisia kalusteita tiloissa on?

Salit vuokrataan lähtökohtaisesti tyhjinä. Kalustusta varten meillä on varastossa kuuden hengen pöytiä (180 x 75 cm) ja taittotuoleja. Muita kalusteita voit tuoda mukanasi.

Juhlasalin puolella saattaa olla seinillä taidetta erilaisten näyttelyiden aikana.

Lisäksi juhlasalissa on flyygeli, jonka käytöstä on sovittava erikseen. Flyygeliä ei saa siirtää.

Eteisaulassa on istuimia ja pikkupöytiä, naulakkopenkkejä (uimapaviljongin alkuperäiset) sekä vaaterekkejä n. 60–100 takille. Kevyitä vaaterekkejä saa järjestellä vapaasti, muita aulan kalusteita ei saa siirtää ilman vuokranantajan lupaa.

Onko Hietsun Paviljongilla pitopalvelu?

Ei – asiakas voi tilata haluamansa catering-palvelun.

Saako tilaan tuoda alkoholia?

Kyllä – kunhan kyseessä on yksityistilaisuus, jossa juomat kuuluvat tarjoiluun. Paviljongilla ei ole anniskeluoikeuksia, joten alkoholin myynti tilaisuuksissa on kielletty ilman asianmukaista lupaa.

Onko Hietsun Paviljongilla järjestyksenvalvontaa?

Ei – vuokralainen huolehtii itse tilaisuutensa valvonnasta sekä siitä, ettei tiloihin pääse yksityistilaisuuksien aikana ulkopuolisia.

Onko Hietsun Paviljongissa keittiö?

Kyllä – Juhlasalin vierestä talon keskeltä löytyy lämmityskeittiö. Tästä näet käytössäsi olevat keittiövarusteet.

On mahdollista, että myös Paviljongin toisessa vuokrattavassa salissa on samanaikaisesti tilaisuus, jolloin keittiöllä saattaa olla useampi käyttäjä. Keittiö on myös Paviljongin vakituisten työhuonevuokralaisten käytössä.

Saako Paviljongilta astioita käyttöön?

Ei – astiat tilaisuuksiin tulee tuoda itse. Keittiön kaapeissa on jonkin verran talon vakituisten työhuonevuokralaisten astioita, joita ei ole tarkoitettu käytettäväksi tilaisuuksissa. Tuo mukanasi myös omat pöytäliinat ja muut tarvikkeet: sakset, teipit, veitset, leikkuulaudat, pullonavaajat, leivinpaperit jne.

Onko Hietsun Paviljongissa äänentoistolaitteita?

On – ellei se ole jo varattu toiseen tilaisuuteen. Saat asianlaitaan vahvistuksen henkilökunnalta. Käyttömaksu ja laitteiston kuvaus löytyy täältä.

Onko videotykkiä?

On – ellei se ole jo varattu toiseen tilaisuuteen. Juhlasalissa on valkokangas ja Ateljessa valkoista seinää. Atelje-salin kolmella seinällä on ikkunoita, joiden eteen saa tarvittaessa vedettyä valkoiset rullaverhot. Juhlasalissa ei ole verhoja.

Saako vuokratilassa polttaa kynttilöitä?

Juhlasalissa ja Ateljessa voi polttaa sisäkäyttöön tarkoitettuja kynttilöitä paloturvallisen kynttilänalusen kanssa. Muualla ei saa polttaa kynttilöitä.

Saako Paviljongin tiloissa tupakoida?

Ei – Paviljonki on savuton tila.

Tiedotatteko julkisesta tapahtumastani?

Kyllä – mielellämme! Katso täältä tiedotusohjeet.

Miten voin tiedustella löytötavaroita?

Avaimet, lompakot jne. toimitamme suoraan Poliisin löytötavarapalveluun Pasilaan. Muut löytötavaratiedustelut sähköpostiin info@hietsunpaviljonki.fi.