Usein kysytyt kysymykset
 

Kuinka teen varauksen Hietsun Paviljongille?

 1. Lue ensin Hietsun Paviljongin Juhlasalin ja Ateljé-salin vuokrausehdot, jotka tulevat sitoviksi jo varauksen teon yhteydessä. Tarkista myös salien tämän hetkiset hinnat Hinnasto-sivulta.
   
 2. Voit tarkastella vapaita aikoja ja tehdä oman alustavan tilavarauksen varauskalenterista. Tehdäksesi varauksen, sinun tulee luoda kalenteria varten käyttäjätili. Näin pääset kätevästi itse muokkaamaan varaustasi jälkeenpäin. Merkitse varaukseesi kysytyt tiedot tilaisuuden luonteesta, henkilömäärästä, tarvittavista kalusteista jne. Tietoa tarjoamistamme lisäpalveluista löydät nettisivuiltamme.

  HUOM. Jos olet varaamassa vain toista saleista, kannattaa aina katsoa, onko samaan aikaan toisessa salissa varaus. Tällöin voi varautua siihen, että yhteiset tilat (keittiö, eteinen, WC:t) ovat molempien salien vuokralaisten käytössä.
   
 3. Ota yhteyttä Paviljongin henkilökuntaan saadaksesi vahvistuksen varauksellesi ja sopiaksesi tarkemmin mahdollisista lisäpalveluista sekä tilaan tutustumisesta. Henkilökunnalta voit myös tarkistaa mahdollisen samanaikaisen varauksen luonteen.
   
 4. Noin viikkoa ennen tilaisuutta voimme sopia avaimen hausta ja luovutuksesta. Myös lisäpalvelutilaus allekirjoitetaan paikan päällä ennen tilaisuutta.

   

Mitä tilavuokran hintaan kuuluu?

Vuokrahinta kattaa tilan käytön ja tarvittavan määrän pöytiä sekä tuoleja. Lisämaksusta asiakkaalla on mahdollisuus varata tilaisuuteensa lisäpalveluita, kuten kalustamista, siivousta tai opastusta. Katso tarkemmat tiedot salien vuokrausehdoista.

 

Kenelle kuuluu tilan siivous tilaisuuden jälkeen?

Tilat tulee palauttaa tyhjänä (ellei toisin sovita) ja siinä kunnossa, kuin ne on luovutettu asiakkaan käyttöön. Näin ollen asiakkaan tulee joko huolehtia tilan siivouksesta itse Paviljongin siivousohjeiden mukaisesti, tai tilata loppusiivous lisäpalveluna.

 

Voiko tilan tulla siivoamaan seuraavana aamuna?

Jos tapahtuma kestää myöhään yöhön, on riittävää, että asiakas siivoaa tilan seuraavan aamun klo 10.00 mennessä. Tästä on silti aina sovittava etukäteen Paviljongin henkilökunnan kanssa ja varmistettava, että seuraavana aamuna ei ole muuta tapahtumaa tilassa.

 

Voiko tilaa tulla valmistelemaan edellisenä iltana?

Lähtökohtaisesti kaikki valmistelu tulee sisällyttää vuokra-aikaan. Jos haluat varmistaa etukäteen, että saat tilan käyttöösi jo illalla, tästä tulee tehdä erillinen (maksullinen) varaus. Lähempänä tilaisuutta voidaan tapauskohtaisesti sopia esimerkiksi tavaroiden tuomisesta edellisenä iltana, mikäli tuolle illalle ei ole toista varausta.

 

Minkälaisia kalusteita tiloissa on?

Salit vuokrataan lähtökohtaisesti tyhjänä. Kalustusta varten meillä on varastossa 24 kuuden hengen pöytää (180 x 75 cm) ja n. 150 tuolia. Tarvittaessa tilaamme kalusteita lisää sopimuksen mukaan. Kalusteet kuuluvat tilavuokran hintaan. 

HUOM:
Juhlasalin puolella saattaa olla seinillä taidetta erilaisten näyttelyiden aikana.
Lisäksi juhlasalissa on flyygeli, jonka käytöstä on sovittava erikseen. Flyygeliä ei saa siirtää.

Eteisaulassa on pari pitkää naulakkopenkkiä (uimapaviljongin alkuperäiset) sekä vaaterekki n. 60 takille. Lisäksi eteisessä säilytetään toistaiseksi ylimääräisiä kalusteita ja pianoa.

 

Onko Hietsun Paviljongilla pitopalvelu?

Ei - asiakas voi halutessaan tilata cateringin talon ulkopuolelta.

 

Saako tilaan tuoda alkoholia?

Kyllä - kunhan kyseessä on yksityistilaisuus, jossa juomat kuuluvat tarjoiluun. Paviljongilla ei ole anniskeluoikeuksia, joten alkoholin myynti tilaisuuksissa on kielletty.

 

Onko Hietsun Paviljongilla järjestyksenvalvontaa?

Ei - vuokralainen huolehtii itse tilaisuuksiensa valvonnasta sekä siitä, ettei tiloihin pääse yksityistilaisuuksien aikana ulkopuolisia.

 

Onko Hietsun Paviljongissa keittiö?

Kyllä - Juhlasalin vierestä löytyy pieni keittiö, jossa on vieraiden käyttöön korkea jääkaappi (ei pakastelokeroa), liesi, mikroaaltouuni, veden- ja kahvinkeitin sekä astianpesukone.
HUOM: On mahdollista, että myös Paviljongin toisessa vuokrattavassa salissa on samanaikaisesti tilaisuus, jolloin keittiöllä saattaa olla useampi käyttäjä. Keittiö on myös Paviljongin vakituisten työhuonevuokralaisten käytössä.

 

Saako Paviljongilta astioita käyttöön?

Ei - astiat tilaisuuksiin tulee tuoda itse. Keittiön kaapeissa on jonkin verran talon vakituisten työhuonevuokralaisten astioita, jotka eivät ole tarkoitettu tilaisuuksiin.

 

Onko Hietsun Ateljessa äänentoistolaitteita?

Ei ole - nämä asiakkaan täytyy halutessaan tuoda itse.

 

Onko Hietsun Ateljessa videotykkiä ja valkokangasta?

Ei ole - nämä asiakkaan täytyy halutessaan tuoda itse. Juhlasalin puolella on valkoista seinäpintaa, mutta usein seinillä on vaihtuvien taidenäyttelyiden teoksia esillä. Ateljé-salin puolella3:lla seinällä on ikkunoita, joiden eteen saa tarvittaessa vedettyä valkoiset rullaverhot.

 

Saako vuokratilassa polttaa kynttilöitä?

Paloturvallisuussyistä kynttilöitä ei tällä hetkellä saa polttaa.

 

Saako Paviljongin tiloissa tupakoida?

Ei - Paviljonki on savuton tila. Tupakoivia vieraita varten asiakkaan tulee tuoda mukanaan pihalle astiat tupakantumpeille, sekä viedä nämä mennessään.

 

Onko Hietsun Ateljen varaus mahdollista peruuttaa maksutta?

Jos asiakas peruuttaa varauksen viimeistään kolme viikkoa ennen tilaisuutta, ei varausta tarvitse maksaa.

 

Tiedotatteko julkisesta tapahtumastani?

Voit lähettää meille lisätietoa tapahtumastasi osoitteeseen: tiedotteet@hietsunpaviljonki.fi
Käytämme lähettämääsi materiaalia tiedottaessamme Hietsun Paviljongin julkisista tapahtumista mm. Facebookissa ja Töölöläinen -lehdessä. Saatamme muokata materiaaliasi tiedotteisiimme sopivaan muotoon.

Jos tapahtumallasi on oma Facebook-sivu (event) kerro myös siitä samassa sähköpostissa, niin lisäämme tapahtuman omille FB-sivuillemme. Tätä kautta kaikki Hietsun Paviljongin sivua seuraavat saavat siitä tiedon.

Tiedotemateriaalin olisi hyvä sisältää:

 • Kuvaus tapahtumasta tekstitiedostona (sisältö, järjestäjä, ajankohta, www-osoite, avajaiset jne.)
 • Tapahtumaa havainnollistavia kuvia jpg-muodossa (taidenäyttelyn teoksista, keikan esiintyjistä jne.)
 • Taitettu esite jpg-muodossa (ruudulta ja pysty A4-tulosteelta luettavassa muodossa)