Näyttelytoiminta Hietsun Paviljongilla


Hietsun Paviljongin juhlasalia ja aulaa on mahdollista käyttää taidenäyttelytoimintaan. Otamme näytteille seinälle ripustettavia teoksia, jotka eivät ole sisällöllisesti ristiriidassa Hietsun Paviljongin monimuotoisen käytön kanssa. Veistoksia tai muuta kolmiulotteista taidetta emme voi tilaan ottaa salin muun vuokraustoiminnan vuoksi. Huomioithan että näyttelyt juhlasalissa ja aulassa poikkeavat toisistaan toimintaperiaatteiltaan: Juhlasalissa näytteilleasettaja valvoo itse näyttelyään ja päättää päiväkohtaiset aukioloajat. Aulanäyttelyt ovat auki ilman näytteilleasettajan läsnäoloa, ja vain silloin kun Paviljongissa on tapahtumia tai yksityistilaisuuksia.

Juhlasalin näyttelyt on varattava viimeistään 3 kuukautta ennen näyttelyajankohtaa, jotta voimme tiedottaa niistä tapahtumatilojen muita vuokraajia. Näyttelyitä ei voi varata eikä vapaita aikoja näe varausjärjestelmämme kautta, vaan pyydämme että otat yhteyttä meihin.

 

Näyttely juhlasalissa

2 viikkoa: 500€ + alv 24%
4 viikkoa 1000€ + alv 24%

Hinta ja vuokra-aika sisältävät näyttelyn ripustuspäivän, avajaispäivän (su–to) ja näyttelyn purkuun varatun päivän.

Vapaat aukioloajat näytteilleasettajan valvomana, poislukien yksityistilaisuudet ja muut tapahtumat.

 

Näyttely aulassa

1 viikko: 50 € + alv 24%

Hinta ja vuokra-aika sisältävät näyttelyn ripustuspäivän ja näyttelyn purkuun varatun päivän. Aulanäyttelylle voi halutessaan varata avajaiset erikseen, normaalin hinnaston mukaan.

Aukiolo tapahtuu ilman näytteilleasettajan läsnäoloa. Näyttelyn näkevät yksityistilaisuuksien, konserttien ja muiden yleisötapahtumien kävijät.

 

Ehdot ja ohjeet

Näytteilleasettajan tulee varautua siihen, että näyttelyn aikana erityisesti viikonloppuisin (pe–la) ja toisinaan arkisin tilaa vuokrataan yksityistilaisuuksiin. Tilaisuudet painottuvat ilta-aikaan. Yksityistilaisuuksien aikana näytteilleasettaja ei voi olla paikalla valvomassa näyttelyä, vaan tilasuuksien vieraat näkevät näyttelyn itsenäisesti.

Näyttelyn aukioloajat sovitaan varauskalenterin tilanteen sallimissa puitteissa ja varmistetaan kaksi viikkoa ennen näyttelyn alkua . Neljä viikkoa kestävissä näyttelyissä kahden viimeisen viikon aukioloajat sovitaan näyttelyn alkaessa.

Näyttelyjulisteisiin kannattaa laittaa maininta "Näyttely auki päivittäin klo X–X, katso poikkeukset aukioloaikoihin: www.hietsunpaviljonki.fi". Tiedotamme näyttelyjen aukioloajat www- ja Facebook-sivuillamme.

Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta kajota Hietsun Paviljongin pintoihin, kuten kiinnittää teoksia seiniin tai tolppiin nauloilla tai poraamalla. Teoksia saa ripustaa ainoastaan niille seinille, joissa on tauluja varten asennetut ripustuskiskot ja -siimat. Teoksia ei myöskään saa ripustaa tilassa sijaitseviin pilareihin. Näyttelyn ripustuksen tulee olla sen verran väljä, että tilojen yleisilme säilyy rauhallisena tapahtumakäyttöä ajatellen. Näytteilleasettajan tulee nimetä näyttelylleen kuraattori, jonka kanssa ripustuksesta ja teosten määrästä sovitaan ennen ripustuspäivää. Hietsun Paviljongilla on oikeus poistaa tai siirtää teoksia, jos näitä ehtoja rikotaan.

Näyttelyn ollessa suljettuna, tulee mahdollinen esite- ja oheismateriaali siirtää pois Juhlasalista yleisiin tiloihin niille osoitetulle paikalle. Näytteilleasettaja huolehtii myös siitä, että Juhlasali ja yleiset tilat jäävät näyttelyn aukiolon jälkeen siistiin kuntoon muita tilaisuuksia varten.

Jos näyttelyssä on esillä arvotaidetta, näytteilleasettaja on velvollinen ottamaan sille vakuutuksen.

Salien yleiset vuokrausehdot pätevät muilta osin myös näytteilleasettajiin.

Tiedotamme mielellämme näyttelystäsi mm. Facebook-sivuillamme! Katso täältä tiedotusohjeet.

Alla olevasta pohjapiirustuksesta näet näyttelyiden käytössä olevat ripustusseinät.

Näyttelyiden ripustusseinät.
Klikkaa tästä:
PDF